Portretten kun je op veel manieren maken. Op locatie met een industriële uitstraling. Mensen aan het werk. Mensen in de studio. Of in de studio op locatie. Welke manier je ook kiest, portretten hebben één ding gemeen: de mens staat centraal.

Portretten kun je op veel manieren gebruiken – en je hebt ze vaker nodig dan je misschien denkt. Welke foto gebruik jij bijvoorbeeld voor je Facebook of LinkedIn? Portretten voor social media lijken niet zo’n grote uitdaging, maar een goede close-up is soms moeilijker dan een portret met een omgeving. Je kunt wel een beetje spelen met licht maar de focus ligt volledig op het gezicht, op de expressie. Die moet je er wel uit kunnen halen. Ter plekke zoeken we samen het beste portret uit, dan weet ik zeker dat de geportretteerde gelukkig is met het eindresultaat.

Portretfotografie is ook: sfeerfoto’s voor een website maken. Ook hierbij staan de mensen centraal, maar je moet tegelijk de juiste sfeer weergeven. Het blijft leuk om te doen, want de uitdaging is altijd aanwezig.
Wordt het niet eens tijd voor een mooi, nieuw portret? Je krijgt immers geen tweede kans om een eerste indruk te maken…

Op pad met Ruud

Ik heb veel ervaring in het fotograferen van producten, vrijstaand of in een sfeervolle setting. Mensen fotografeer ik  als portret in de studio of in hun  werkomgeving op locatie.

Ik fotografeer ook veel op locatie bij de opdrachtgevers of op elke gewenste locatie door het hele land. 

Steeds vaker maak ik gebruik van een drone om te fotograferen. Daarmee is bijna elk gewenst perspectief mogelijk.

Mijn ruime studio bevindt zich in de Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch, een inspirerende omgeving waar ik met veel plezier werk.

Contact

Benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

06 5315 5476  |

info@fotografierp.nl