Ze zijn omgevlogen, de 38 jaar dat ik inmiddels al heb gewerkt als industrieel, reclame- en publiciteitsfotograaf. Ik geniet er nog elke dag van om mooie beelden te maken, waar dan ook. Maar toch ben ik gestopt met mijn studio in de Gruyterfabriek. Niet omdat ik er genoeg van had maar omdat ik ook nog een aantal andere dingen wilde gaan doen. Ben nu net terug van 5 weken Parijs, Spanje en Portugal met mijn daktent.

Heb het heerlijk gehad. En wil zo vaker op stap gaan om de vrijheid te voelen en mooie foto’s te maken.

Ik besef ontzettend goed wat een enorme vrijheid ik heb gehad en kreeg als zelfstandig fotograaf. De ene dag fotografeerde ik op locatie een gebouw, een interieur of een persoon. De dag erna zat ik weer in mijn fotostudio in de Gruyter Fabriek, een fantastische en inspirerende plek waar het heerlijk werken was.

Voor nu  fotografeer ik af en toe nog wat projecten op locatie, wat ik heel erg leuk vind.

Maar dat moet nu wel passen in mijn programma.

Ik heb veel ervaring in het fotograferen van producten, vrijstaand of in een sfeervolle setting. Mensen fotografeer ik  als portret in de studio of in hun  werkomgeving op locatie.

Ik fotografeer ook veel op locatie bij de opdrachtgevers of op elke gewenste locatie door het hele land.

Steeds vaker maak ik gebruik van een drone om te fotograferen. Daarmee is bijna elk gewenst perspectief mogelijk.

Mijn ruime studio bevindt zich in de Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch, een inspirerende omgeving waar ik met veel plezier werk.

Bakkerij de Groot

Bedrijfsfotografie

DSCF4453

Architectuur

Conceptfactory Marion

Portretten

Stepping Out0226

Productfotografie

Contact

Benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

06 5315 5476  |

info@fotografierp.nl