Ze zijn omgevlogen, de 30 jaar dat ik inmiddels al werk als industrieel, reclame- en publiciteitsfotograaf. Ik geniet er nog elke dag van om mooie beelden te maken, waar dan ook. En voorlopig ben ik nog niet van plan om te stoppen.

Ik besef ontzettend goed wat een enorme vrijheid ik heb en krijg als fotograaf. De ene dag fotografeer ik op locatie een gebouw, een interieur of een persoon. De dag erna zit ik weer in mijn fotostudio in de Gruyter Fabriek, een fantastische en inspirerende plek waar het heerlijk werken is.

Ik kom op bijzondere plekken en ontmoet de meest uiteenlopende mensen. Dus vind je het gek dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga?

Ik heb veel ervaring in het fotograferen van producten, vrijstaand of in een sfeervolle setting. Mensen fotografeer ik  als portret in de studio of in hun  werkomgeving op locatie.

Ik fotografeer ook veel op locatie bij de opdrachtgevers of op elke gewenste locatie door het hele land. 

Steeds vaker maak ik gebruik van een drone om te fotograferen. Daarmee is bijna elk gewenst perspectief mogelijk.

Mijn ruime studio bevindt zich in de Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch, een inspirerende omgeving waar ik met veel plezier werk.

Contact

Benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

06 5315 5476  |

info@fotografierp.nl