Gebouwen fotograferen: is dat niet saai?
Integendeel! Gebouwen kun je op vele manieren in beeld brengen. Ik ga op zoek naar mooie, heldere beelden die de architectuur van het gebouw het best tot zijn recht laten komen.

Ik begin met een overzicht waarbij je ook de omgeving ziet. Dan zoom ik in: langzaam kom ik steeds dichterbij en breng de vorm, het materiaal en het lijnenspel tot leven.

Het licht speelt een ontzettend belangrijke rol om het contrast, de diepte en de kleur van het gebouw goed tot zijn recht te laten komen. En ja: daarvoor moet ik soms ’s morgens al vroeg op pad. Ook al is het in Friesland, als het moet ben ik er om 9.00 uur. Wanneer ik die foto’s later op internet of in brochures tegenkom, geniet ik daar enorm van.

Op pad met Ruud

Ik heb veel ervaring in het fotograferen van producten, vrijstaand of in een sfeervolle setting. Mensen fotografeer ik  als portret in de studio of in hun  werkomgeving op locatie.

Ik fotografeer ook veel op locatie bij de opdrachtgevers of op elke gewenste locatie door het hele land. 

Steeds vaker maak ik gebruik van een drone om te fotograferen. Daarmee is bijna elk gewenst perspectief mogelijk.

Mijn ruime studio bevindt zich in de Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch, een inspirerende omgeving waar ik met veel plezier werk.

Contact

Benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

06 5315 5476  |

info@fotografierp.nl