Bedrijfsfotografie, dat is méér dan foto’s maken van een bedrijf. Ik wil niet alleen weten welke producten of diensten een bedrijf levert, maar ook welke gedachten erachter zitten. Dus stel ik vragen: wie zijn jullie? Waarom juist deze producten? Hoe wordt eraan gewerkt? Zo krijg ik in korte tijd inzicht in een bedrijf en kan ik foto’s maken die de producten of diensten op de juiste wijze weten over te brengen.

Met goede bedrijfsfotografie laat je je klanten, je prospects maar bijvoorbeeld ook je toekomstige werknemers zien waar je organisatie voor staat. En, ook niet onbelangrijk: professionele fotografie geeft je klanten een goed gevoel over de kwaliteit die ze met hun aankoop in huis halen. De mogelijkheden en toepassingen van bedrijfsfotografie zijn zeer divers. Sfeervolle locatiefotografie, profielfoto’s van werknemers, foto’s voor een jaarverslag, een website of een presentatie: in overleg is veel te realiseren. Ik denk graag met je mee.

Op locatie fotograferen

Ik heb veel ervaring in het fotograferen van producten, vrijstaand of in een sfeervolle setting. Mensen fotografeer ik  als portret in de studio of in hun  werkomgeving op locatie.

Ik fotografeer ook veel op locatie bij de opdrachtgevers of op elke gewenste locatie door het hele land. 

Steeds vaker maak ik gebruik van een drone om te fotograferen. Daarmee is bijna elk gewenst perspectief mogelijk.

Mijn ruime studio bevindt zich in de Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch, een inspirerende omgeving waar ik met veel plezier werk.

Contact

Benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

06 5315 5476  |

info@fotografierp.nl