Dronefotografie

Een mooie aanvulling op de fotografie is het fotograferen met een drone. Veel bedrijven laten tegenwoordig ook foto’s met een drone maken. Drone fotografie is volledig geïntegreerd met de reguliere fotografie.

Mogelijkheden met dronefotografie

Voor sommige projecten is het heel fijn om er een drone bij te gebruiken om een goed overzicht te krijgen. Vanuit een hoog en ver weg krijg je prachtige overzichten en een mooi lijnen spel. Maar drone fotografie biedt ook mogelijkheden om vanuit een net iets hogere hoek, dan waar je met een ladder kunt komen, te fotograferen. De drone is flexibel, even vanuit een andere hoek de situatie bekijken, is geen enkel punt. Dat maakt het fotograferen met de drone snel en efficiënt. En een dak fotograferen om te kijken of de technische installatie of de zonnepanelen nog in goede staat zijn, is makkelijk mee te nemen als ik aan het fotograferen ben.

Een drone is dus heel goed te gebruiken om het geheel net van uit een ander standpunt te laten zien. En mooi om te fotograferen met tegenlicht waardoor je een heel mooi contrastrijk en sfeervolle overzicht kunt krijgen. Ik blijf zoeken naar het juiste beeld, soms vanuit een bijna onmogelijke hoek. Ik geniet daar enorm van.

Ik heb veel ervaring in het fotograferen van producten, vrijstaand of in een sfeervolle setting. Mensen fotografeer ik  als portret in de studio of in hun  werkomgeving op locatie.

Ik fotografeer ook veel op locatie bij de opdrachtgevers of op elke gewenste locatie door het hele land. 

Steeds vaker maak ik gebruik van een drone om te fotograferen. Daarmee is bijna elk gewenst perspectief mogelijk.

Mijn ruime studio bevindt zich in de Gruyterfabriek in ‘s-Hertogenbosch, een inspirerende omgeving waar ik met veel plezier werk.

Voorwaarden voor dronefotografie

Een voorwaarde voor goede drone fotografie is het weer, dat moet goed zijn. Droog, niet te harde wind en bij voorkeur zon, daarmee komt het te fotograferen object helder en met een goede sfeer op de foto.

Het is niet overal toegestaan om met een drone te vliegen. Door het behalen van het vliegbewijs voor drone fotografie, ben ik goed op de hoogte van de wet- en regelgeving. Daar moeten we natuurlijk wel rekening mee houden.

Professionele dronefotografie

De kwaliteit van de fotografie met drones is echt goed. Contrast, scherpte en de grootte van de bestanden zijn prima. Een hele goede aanvulling op de gewone fotografie.

Filmen met een drone

Met de drone camera kan ik ook filmen, ik kan dit op verzoek als extra erbij doen. Verbazingwekkend hoe stil de drone in de lucht hangt en hoe stabiel het beeld van de drone is. Van huis uit ben en blijf ik fotograaf maar vind het ontzettend leuk om het filmen erbij te doen.

Prijs drone fotografie

Niet onbelangrijk, de prijs oftewel de kosten voor de drone fotografie is zeer betaalbaar. Drone fotografie prijzen zijn niet duurder dan de gewone prijzen die ik reken voor fotografie.

Een goede voorbereiding is, zoals met alle fotografie zeer belangrijk. Dat scheelt tijd en dus geld.

Drone foto laten maken

Wil je drone foto’s laten maken, of meer weten over de mogelijkheden? Ik vertel je graag nog veel meer over drone fotografie. Stuur me een mailtje op info@fotografierp.nl  of bel me direct op 0612345678.

Contact

Benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

06 5315 5476  |

info@fotografierp.nl