Portretfotografie

Portretten kun je op veel manieren maken. Op locatie met een industriële uitstraling. Mensen aan het werk. Mensen in de studio. Of in de studio op locatie. Welke manier je ook kiest, portretten hebben één ding gemeen: de mens staat centraal.

Portretten kun je op veel manieren gebruiken – en je hebt ze vaker nodig dan je misschien denkt. Welke foto gebruik jij bijvoorbeeld voor je Facebook of LinkedIn? Portretten voor social media lijken niet zo’n grote uitdaging, maar een goede close-up is soms moeilijker dan een portret met een omgeving. Je kunt wel een beetje spelen met licht maar de focus ligt volledig op het gezicht, op de expressie. Die moet je er wel uit kunnen halen.
Ter plekke zoeken we samen het beste portret uit, dan weet ik zeker dat de geportretteerde gelukkig is met het eindresultaat.

Portretfotografie is ook: sfeerfoto’s voor een website maken. Ook hierbij staan de mensen centraal, maar je moet tegelijk de juiste sfeer weergeven. Het blijft leuk om te doen, want de uitdaging is altijd aanwezig.

Wordt het niet eens tijd voor een mooi, nieuw portret? Je krijgt immers geen tweede kans om een eerste indruk te maken…

Bekijk mijn portfolio


BEN JE BENIEUWD NAAR MIJN WERK, NAAR MIJN PRIJZEN OF NAAR MIJ?


Neem dan vooral even contact op. Bel, mail of kom langs in mijn fotostudio in de Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch.
Een afspraak maken is dan handig, want ik werk regelmatig op locatie. 
Graag tot ziens!

Bel 06 5315 5476     Contactpagina